Szolgáltatás

Az apartman szolgáltatásai:

 

Az első emeleti, 86 négyzetméteres nagy lakás amerikai konyhából és két hálószobából áll. A nappaliban sík képernyős TV van, a kapcsolódó erkély automata napelenzővel ellátott. A konyha teljesen gépesített.

Szobánként négy fő elhelyzésére van lehetőség: francia ágyakon, illetve kihúzható kanapén és emeletes ágyon. Légkondicionáló minden helységben van. A  káddal felszerelt fürőszobában mosógép és hajszárító is található. A lakás a fürdőn kívül egy külön WCvel is rendelkezik.

Vendégeink számára elérhető a teljes lakás, az udvari zárt kerékpár tároló és udvari parkoló egy személygépkocsi számára. További gépkocsi parkolása az utcán, nem fizető övezetben.

A sokak által kedvelt Újhelyi strand 10 perc sétára található. A strand ingyenes, kellemes ligetes területen fekszik, a déli parton megszokott módon a víz lassan mélyül. Minden korosztály számára biztosít szórakozást és ellátást (büfé, fagyi, játékok).

A siófoki nagystrand szintén tíz perc sétára található. Garantált a nyüzsgés, vidámság, rendszeresek a  koncertek, rendezvények.

A közeli hajókikötőből séta- mese- és bulihajók indulnak.
A városközpontban remek éttermek, kávézók, vásárlási lehetőségek, mozi található.
A közleben található több élelmiszer bolt is, de a kórház és gyógyszertár is sétatávolságon belül van.

Az apartman személygépkocsival könnyen megközelíthető.
Siófok vasútállomás és központi buszpályaudvar negyedórányi sétával elérhető.

Hozzászólások lezárva.